Onze andere sites
adeszo

De Dorpsdokter / De Straatdokter (EO)

Wim Oosthoek is als zelfregisserend cameraman al vanaf het prille begin (2004) betrokken bij deze serie programma’s van de EO. Hij doet dit samen met collega cameraman Alle van der Wal, en geluidstechnici Minou de Leeuw en Johan de Ligt.
Wim heeft inmiddels zoveel medische ervaring opgedaan bij dit programma, dat hij geconsulteerd kan worden voor een redelijk betrouwbare second opinion (vanzelfsprekend geheel op eigen risico).Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.


De Straatdokter – aflevering 4
De t.b.c.- bus van de GGD arriveert bij Havenzicht om röntgenfoto’s te maken van de bewoners van Havenzicht. T.b.c. kwam in het verleden veel voor onder dak- en thuislozen. Een Roemeense vrouw heeft last van aambeien. Ze komt samen met haar man die probeert uit te leggen wat er aan de hand is. De heer Jeeninga heeft last van hartritmestoornissen en wordt naar het ziekenhuis gebracht om een echo te laten maken. Er komt een meisje van 18 jaar bij Marcel Slockers met astmaklachten. Ze woont op een bootje, zonder ramen er in en slaapt dus feitelijk buiten, wat niet bevorderlijk is voor haar astma. De heer Asarfi heeft een lekkende hartklep, waardoor zijn hart slecht functioneert. Hij wil graag terug naar Suriname om onder de mangoboom te zitten. Helaas is hij inmiddels komen te overlijden. Dirk Baas, vaste klant van Havenzicht, wordt geholpen bij het vernevelen van zijn medicijnen.